pijl

Kwart(je) Triathlon Anna Paulowna opent inschrijving

30-04-2022 13:00

De 38e editie van het Kwart(je) Triathlon Anna Paulowna wordt gehouden op zaterdag 20 augustus. De inschrijving van dit populaire Polderse evenement is sinds een week geopend.

Deelname aan dit sportieve evenement staat open voor iedereen en ook bedrijven kunnen met bijvoorbeeld een trioteam deelnemen. De afstanden zijn: 1 kilometer zwemmen in open water, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer lopen.

Een pittige sportieve prestatie en een bijna nog grotere opgave is om op tijd in te schrijven. Eerdere edities leert dat het inschrijven voor de individuele triathlon snel is volgeboekt, dus is het raadzaam snel in te schrijven.

 

Sinds 1983 wordt er in Anna Paulowna een Kwart(je) triathlon georganiseerd en 11 jaar later werden daar de trio team(s) aan toegevoegd. De wedstrijd is een recreatief sportief evenement tussen (individuele) triathlon beoefenaars. Ook is het mogelijk om een trio team te vormen, drie personen nemen dan elk een onderdeel voor zijn/haar rekening.

 

Voor inschrijven of meer informatie verwijzen we je graag naar de website van het Kwart(je) Triathlon Anna Paulowna: www.triathlonannapaulowna.nl