pijl

De nieuwe trainer van Zwemmend Redden stelt zich voor

19-10-2022 17:10 Cor

Zwemmende Redden heeft sinds kort een nieuwe trainer. In de vorige nieuwsbrief stond een oproep voor nieuwe leden en schreef Peter Steenvoorden: ‘Onze nieuwe trainer heet Rutger, het lijkt ons leuk als jij jezelf in de volgende nieuwsbrief voorstelt’. Rutger kreeg een vragenformulier en liet er geen gras over groeien, zelden kregen we zo uitgebreid de antwoorden retour. 

Op de foto Rutger tijdens zijn EHBO dienst op de plaatselijke kermis 2022. 'Ik heb gekozen voor deze foto omdat hier duidelijk te zien is dat ik plezier heb in wat ik doe wanneer ik dus helemaal in mijn element ben'.

Op welke wijze ben je bij Oude Veer betrokken: Al bijna 10 jaar geef ik les aan de leden van de reddingsbrigade Den Helder en  sinds Mei van dit jaar ben ik actief als instructeur voor de afdeling Reddingsbrigade bij Oude Veer

Wat maakt Oude Veer leuk: Oude Veer is leuk omdat er een gezellige sfeer heerst en iedereen welkom is er met respect met iedereen om gegaan wordt. Er is plek en ruimte voor een gezellige babbel maar ook krijgt iedereen de ruimte om aan zijn conditie te werken.

Alternatieve sport: Naast het zwemmen ben ik ook actief op het droge en verplaats ik mij graag op mijn hardloopschoenen over diverse ondergronden. En als het buiten regent wissel ik graag mijn hardloopschoenen in voor een gezellig avondje salsa dansen.

Muziek: Als het om muziek gaat kan je met mij vele kanten op maar het meeste waar ik naar luister is toch wel de muziek uit de jaren 80 naast de muziek voor het dansen van de salsa en de bachata.

Boek: Een favoriet boek heb ik niet maar wel een favoriet genre ik kan erg genieten van fantasy boeken. Even helemaal weg van het hier en nu en wegdromen in een goed fantasierijk verhaal.

Film: The guardian met Kevin Costner  is toch wel mijn nummer 1 film. Maar hoe kan het ook anders als een volleerd lifeguard met een hulpverleningshart.

TV-programma: Het perfecte plaatje is sinds een aantal jaren mijn favoriete programma. Als hobby amateur fotograaf leer ik er veel van en geniet ik van het vele moois wat voorbij komt

Website: Geef mij maar google  ik ben niet heel erg actief op internet maar als ik wat wil weten is google mijn vriend zo handig iemand te vinden die alles weet.

Relatie: Op dit moment heb ik de status happy single

Wie of wat maakt je gelukkig: De stap om fulltime in het zwemonderwijs te gaan werken maakt mij op het moment erg gelukkig.

Waarvoor ga jij de barricade op: Ik zou de barricade opgaan om onrecht tegen te gaan en respect en samenwerking naar een hoger niveau te tillen

Waar steek je privé veel tijd in: Ik ben in mijn vrijetijd veel bezig met het bedenken van routes voor de wandelevenementen die ik organiseer voor stichting Avondvierdaagse Den Helder. Verder gaat er ook met veel plezier veel vrijetijd zitten in de voorbereidingen en uitvoeren van leuke lessen die ik geef aan de reddingsbrigades. En als ik dan nog hier en daar wat tijd over heb vul ik dat graag in met mijn hobby fotografie.

Waar ben jij goed in: jeetje dat vind ik altijd wel een lastige vraag om van jezelf te zeggen waar je goed in bent maar als ik dan toch iets zou moeten zeggen is dan toch dat ik goed ben in het bedenken van oplossingen. Problemen bestaan niet er zijn alleen maar uitdagingen.

Tik: Geen idee of ik een tik heb er nog niemand die tegen mij gezegd heb dat ik iets opvallend doe dat ik steeds herhaal

Valkuil: Een valkuil voor mij en waar ik toch wel regelmatig in terecht kom is dat ik te vaak te veel te leuke dingen wil oppakken waardoor het soms niet afkomt. Het zit hem vast ik het woordje TE ze zeggen als dat ergens voorstaat dan is dat niet goed behalve tevreden dan

Ik mis: Ik mis tijd om alle dingen te doen die ik leuk vind

Spijt van: Ik heb nergens spijt van ik heb goede en slechte stappen gezet in het leven maar van elke stap leer je iets. Een leuk citaat van fouten leer je en ik wil graag veel leren dus probeer ik regelmatig foutjes te maken

Lelijk: Niets vind ik lelijk alles heeft zo zn eigen schoonheid

Meest dierbaar: Het meest dierbaar zijn mijn herinneringen ik hoop ze nooit te hoeven vergeten

Mooiste tijd: Ik heb al vele mooie tijden meegemaakt maar ik hoop eigenlijk dat de mooiste tijd nog gaat komen

Leukste eigenschap: dat ik altijd vrolijk ben in gezelschap

Lekker: Ik ben dol op mijn zelfgemaakte Bami

Vies: Ik heb ooit is tot snot gekookte prei moeten eten maar dat is echt niet te doen als ik dat voor me zie schiet ik meteen in de vlekken

Wie is je grote voorbeeld: Mijn grote voorbeeld was altijd mijn vader ik wilde altijd zijn zoals hij

Grootste blunder

Uitdaging:  Mijn uitdaging waar ik momenteel veel mee bezig ben is het vergroten van de kennis en het verbeteren van de conditie van de leden van Zwemmend redden

Irritant: Mensen die zeuren dat ze iets niet kunnen, ( kan niet bestaat niet en Wil niet ligt ernaast)

Direct afschaffen: Erf belasting echt te idioot voor worden dat je belasting moet betalen over het vermogen wat je erft van iemand die daar al voor betaald heeft

Wat weet niemand van jou: Ja dat kan ik beter nog even geheim houden

Levensmotto: Doe de dingen waar je plezier in hebt en waar je energie van krijgt.

Ik nomineer de volgende 'in gesprek met': Marlies Looijesteijn, omdat ik heel benieuwd ben naar haar achtergrond ook vanwege dat ze voorzitter is van zoveel diverse water gerelateerde activiteiten.