pijl

Willem z’n ‘angels’ en Martien in het zonnetje gezet

02-10-2022 11:41 Cor

Tijdens een gezellig en informatief Sportgala vrijdag 30 september in ‘Alpha’ te Schagen, werden meerdere mensen /prijswinnaars van het Van der Voort sprintcircuit in het zonnetje gezet. ‘Onze’ Martien Elbertsen werd namens TZOV gekroond tot vrijwilliger van het jaar! Een mooie onderscheiding en te herkennen aan een fijn jack

Ook ons damesteam is in de bloemen gezet tijdens het Triathlon Gala van gisteravond. Dit mixteam van DTC en Oude Veer, beter bekend als Willems’ Angels, is gepromoveerd naar de tweede divisie van de teamcompetitie triathlon.

In het eindklassement van het sprintcircuit was Oude Veer goed vertegenwoordigd:

Heren: een gedeelde 3e en 4e plaats voor Emiel van Tongerlo en René Hoep, 7e Mark Elbertsen, 8e Paul Nieuwenhuizen en 9e Jos Smit.

Dames: 1e Dieuwertje Bax, 4e Marianne Kant, 9e Silke van Oosten. Bij de veteranen 50-60 jaar 3e Conie van der Lee.

Het Van der Voort Triathlon Circuit is een samenwerking van vijf organisaties van triathlons in de kop van Noord-Holland: vier avondsprints en een kwartafstand. De samenwerking benadrukt de verbondenheid tussen de vijf organisaties. Bovendien is de ambitie uitgesproken om ruimte te maken voor de jeugd binnen de triathlonsport.

Het Van der Voort Triathlon Circuit kent een overall klassement over de deelname aan deze wedstrijden. Alle wedstrijden hebben een eigen karakter en een eigen ambiance. Wie wordt per klasse en leeftijdscategorie de winnaar? De winnaars worden tijdens het afsluitende Triathlon- en duursportgala op 30 september in het zonnetje gezet.

Wedstrijden 2022: Triathlon Heerhugowaard (1 juni), Triathlon Langedijk (15 juni), Triathlon Nieuwe Niedorp (6 juli) en Triathlon Anna Paulowna (20 augustus).