pijl

Laura van Regenmortel stelt zich voor

06-08-2022 12:59 Cor

Laura van Regenmortel is 30 jaar en gelukkig samen met Fabien Mak in Anna Paulowna en werkt bij de KPN als Digitale Transformatie & Innovatie.

Ze probeert haar fulltime baan zo goed mogelijk te combineren met triatlon en wielrennen (elite zonder contract niveau). 'Ik niet altijd de trainingsuren maken die ik graag zou willen, maar ik haal er heel veel voldoening en plezier uit'.

De triathlon is dit jaar een nieuwe sport voor Laura, na een actieve carrière in de mountainbike & wielrensport. Jarenlang lag haar focus op de fietssport en was er geen ruimte voor andere sporten, maar triatlon stond altijd nog wel hoog op haar lijst om nog eens te gaan doen. Nu ze gestoptis m et de professionele wielrensport, kan ze proeven aan de triatlon sport.

'In juni was mijn eerste wedstrijd, de achtste triathlon van Langedijk en werd vijfde. Daarnaast heb ik nog twee wedstrijden met in de 3e divisie teamcompetitie (Noord) waar we met het Van der Voort Groep/Team Oude Veer–DTC op de 5e plaats staan'. Haar beste sport is de mountainbikesport, waarbij Laura meermaals Nederlands Kampioen is geworden in verschillende onderdelen (Cross Country, Marathon, Streetrace).

Het Kwart(je) triathlon op 20 augustus wordt de eerste dat ze hieraan meedoet. 'Vaak stond ik aan de kant als toeschouwer en met de wens om hier ooit aan mee te doen'. Laura sterkste punt zal het fietsen zijn. Door gebrek aan ervaring denkt ze dat ze de meeste tijd verliest met wisselen.

Alternatieve sport: Wielrennen & mountainbiken

Wie of wat maakt je gelukkig: Vrienden en familie + een heerlijk, uitgebreid ontbijt in het weekend/ of op een zonnige vakantiebestemming

Lekker: Vers gebakken brood (+ de geur) in de ochtend 

Mooiste tijd: Fietsrondreis Italië door Toscane, Lazio & Umbrië in 2021 samen met met vriend

Uitdaging: Stil zitten

Waar ben jij goed in: Doorzetten, discipline
Ik mis: Tijd, de dagen/ weken vliegen alitjd veel te snel voorbij!

Meest dierbaar: Mijn vriend

Levensmotto: Als je echt iets wil bereiken, dan kan je het ook!

Tik: Gapen aan de start van een wedstrijd 

Waar steek je privé veel tijd in: Als er tijd ervoor is, gebruik ik deze tijd graag om uitgebreid te koken/ bakken 

Wat vind je van het Kwartje triatlon Anna Paulowna: Sportiviteit & saamhorigheid