pijl

Zwem4daagse voor jong en oud

Traditiegetrouw wordt er in juli (datum 2022 nog niet bekend) de nationale Zwem4daagse gehouden in zwembad Den Krieck. Zwemmers van jong tot oud kunnen hieraan meedoen. Gelijktijdig met het festijn is de spetter4daagse in het instructiebad. Organisatie is in handen van de recreatie-afdeling van zwemvereniging Oude Veer.

 

De zwem4daagse is een feestweek voor de deelnemers met naast het zwemmen een groot aantal randactiviteiten. Degene die het zwemmen beheersen en in bezit zijn van minimaal diploma A, kunnen in het diepe bad elke avond van 16.00 tot 18.30 uur 250 of 500 meter zwemmen.

Spetter4daagse

De aller jongste kinderen (vanaf 3 jaar, zonder diploma A) kunnen in het instructiebad  van meedoen met een spetterparcours (15 minuten per avond). Zij nemen verplicht een eigen begeleider mee in het water. Deze begeleider is minimaal 15 jaar oud. De begeleiders van de spetter4daagse zijn gratis en moeten ook het water in. (één begeleider mag twee kinderen begeleiden).

Kijk over enige tijd voor meer informatie op www.denkrieck.nl of op de TV in de hal van het zwembad.

Sportieve Doedag in Den Krieck en Zwaluwvluchthal

In zwembad Den Krieck en sporthal de Zwaluwvluchthal wordt jaarlijkse de doedag georganiseerd. Deze is traditioneel tussen kerst en nieuwjaar of in de eerste week van het nieuwe jaar en is zeer populair voor de jeugd. 

Basisscholieren hoeven zich met de kerstvakantie niet te vervelen. Zij kunnen zich  bezighouden met een dag vol sport, spel en plezier.  De kinderen worden verdeelt in twee groepen, waarbij de ene groep start in het zwembad met waterspellen als 'vlotmaken', 'lettersduiken' of 'haaienrace'. De andere groep gaat in de sporthal aan de slag met leuke balspellen. Na het middageten worden de groepen omgeruild. Meer info eind van het jaar, zie www.denkrieck.nl of tel.0223-522 421, tijdens vrij zwemuren.